ΜΑΖΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΟΣ!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΚΑΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥ

Για σειρά ετών βρίσκομαι στη πρώτη γραμμή υπηρετώντας από την θέση του Προέδρου του Κοινοτικού μας συμβουλίου. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις δυνατότητες της Κοινότητας μας, η οποία με την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης εξελίσσεται σε δημοτικό διαμέρισμα του νέου δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας – Φρενάρου – Βρυσούλλων/Αχερίτου.

ΕΡΓΑ

Από το 2017 που έχω αναλάβει την προεδρία του ΚΣ Φρενάρου έχουμε προχωρήσει μαζί με το Κοινοτικό Συμβούλιο στον σχεδιασμό, την ωρίμανση, την χρηματοδότηση και την τελική υλοποίηση τουλάχιστον είκοσι (20) αναπτυξιακά έργα υποδομής της Κοινότητας μας με συνολικό προϋπολο- γισμό πέρα των 5 εκατομμυρίων. Μερικά από τα πιο σημαντικά είναι:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μιχάλης Χατζηγιώρκας γεννήθηκε στο Φρέναρος στις 2 Αυγούστου το 1964. Έχει ακόμα δύο αδερφές, την Πηνελόπη Νέστορα Ιωάννου και τη Μαρία Μιχαήλ Χρυσοστόμου. Το 1984 νυμφεύθηκε με την Άντρη Πιερή Σιάκκα. Διαμένει μόνιμα στο Φρέναρος. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Φρενάρου. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο και Λύκειο Παραλιμνίου με άριστα. Από το 1987 μέχρι το 2016 εργαζόταν σε Εμπορική Τράπεζα ως Διευθυντικό στέλεχος. Παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων Οικονομικής και Διοικητικής φύσεως.

1987-2016

Διευθυντικό Στέλεχος Εμπορικής Τράπεζας

London University

2016-2023

Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Φρενάρου